Panda Yöretki 5-7.4.2019


Panda yöretki 5.-7.4.2019


Lippukunnan yhteinen yöretki järjestetään 5.-7.4.2019 Vuolahden leirikeskuksessa Kaarinan Kuusistossa. Yöretki on tällä kertaa saanut nimensä Panda –merkin mukaan jonka suoritamme retken aikana.


Panda-merkki on Maailman Luonnon Säätiö WWF:n ja Suomen Partiolaisten yhdessä tuottama suoritusmerkki. Merkki kannustaa partiolaisia havainnoimaan ja suojelemaan luonnon monimuotoisuutta sekä tekemään käytännön tekoja ympäristön puolesta.
Yöretki alkaa perjantaina 5.4.19 klo 19 ja loppuu sunnuntaina 7.4.19 klo 11. Ensimmäisen vuoden sudenpennut voivat osallistua retkelle myös yhdeksi yöksi lauantaista sunnuntaihin.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaihin 24.3.2019 mennessä täyttämällä tiedot sähköisesti Kuksaan. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: kuksaan.fi/26162

Ilmoittautuneille lähetetään retkikirje ilmoittautumisajan päätyttyä, jossa kerrotaan varusteluettelo ja lisätietoja retkestä sekä retkipaikasta. Retkipaikan ollessa n. tunnin ajomatkan päässä pyritään yhdessä järjestämään kimppakyytejä Merimaskusta niin, että kaikilla on mahdollisuus osallistua retkelle.

Tapahtuma maksu on 20€/osallistuja ja yhdeksi yöksi osallistuvalle 10€. Laskutamme osallistumisen Kuksa ilmoittautumisten perusteella. Lasku osallistumisesta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä ja osallistumisen tulee olla maksettuna ennen yöretken alkua. Retkelle ilmoittautumisen voi perua maksutta vielä 31.3.2019 asti. Jos osallistuja ei saavu yöretkelle tai ilmoittautuminen peruutetaan 31.3.19 jälkeen, veloitamme ruokamaksun 10€. Lääkärintodistusta vastaan ruokamaksua ei veloiteta.

Myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan toteuttamaan retkeä! Aikaisempaa partiokokemusta ei tarvita. Apua tarvitaan esim. ryhmien mukana kulkemiseen ja ohjaamiseen paikasta toiseen, ruokailujen tarjoilussa, iltapesuihin jne. Mukaan tulevat vanhemmat ovat siis omalta osaltaan tapahtuman järjestäjiä ja auttavat kaikkia mukana olevia retkeläisiä. Samalla tulee ulkoiltua paljon ja vietettyä aikaa luonnossa. Osallistuminen on myös paras tapa tutustua partioon harrastuksena ja meidän lippukuntaan, joten rohkeasti mukaan vaan!

Lisätietoa retkestä saat retkenjohtajalta:
Maritte ”Mitte” Mannermo p. 040 072 8942 mitte(a)mere.fi,
sekä lisäksi ryhmien vetäjiltä esimerkiksi koloilloissa.

Nähdään yöretkellä!