Maalla, merellä ja ilmassa 2019


Maalla, merellä ja ilmassa 1.-3.11.2019


Lippukunnan syysretki pidetään yhdessä Rymättylän Märssyvahtien kanssa. Aikuispartiolaiset Naantalin naakoista ottavat järjestelyvastuun tapahtumasta ja tulevat toteuttamaan tapahtumaa. Leiri järjestetään 1.-3.11.2019 Kumiruonan leirikeskuksessa, Hietamäellä, Mietoisissa. Leirillä on omalle ikäryhmälle sopivaa ohjelmaa, joten sudenpennuille, seikkailijoille, tarpojille, samoajille ja aikuisille - kaikille löytyy mielekästä puuhaa!

Sudenpennut voivat osallistua leirille lauantaista sunnuntaihin. Muut ikäluokat osallistuvat leirlile perjantaista sunnuntaihin. 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.10.2019  täyttämällä tiedot sähköisesti Kuksaan. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: kuksaan.fi/25175

Ilmoittautuneille lähetetään retkikirje ilmoittautumisajan päätyttyä, jossa kerrotaan varusteluettelo ja lisätietoja retkestä sekä retkipaikasta. 

Tapahtuman maksu on seikkailijoilta ja sitä vanhemmilta 30€, osallistuminen perjantaista sunnuntaihin. Sudenpennuilta osallistumismaksu on 20€, osallistuminen retkelle lauantaista sunnuntaihin. Aikuisilta osallistumismaksu on 10€.

Myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan toteuttamaan retkeä! Aikaisempaa partiokokemusta ei tarvita. Apua tarvitaan esim. ryhmien mukana kulkemiseen ja ohjaamiseen paikasta toiseen, ruokailujen tarjoilussa, iltapesuihin jne. Mukaan tulevat vanhemmat ovat siis omalta osaltaan tapahtuman järjestäjiä ja auttavat kaikkia mukana olevia retkeläisiä. Samalla tulee ulkoiltua paljon ja vietettyä aikaa luonnossa. Osallistuminen on myös paras tapa tutustua partioon harrastuksena ja meidän lippukuntaan, joten rohkeasti mukaan vaan!

Lisätietoa retkestä saat retkenjohtajalta:
Sanukka ”sane” Lehtiö, sanukka.lehtio@partio.fi,
sekä lisäksi ryhmien vetäjiltä esimerkiksi koloilloissa.

Nähdään yöretkellä!