Lippukunta


Merimaskun Reimarit eli MeRe on merimaskulainen meripartio- ja yhteislippukunta. Lippukuntamme on perustettu vuonna 1988 ja tällä hetkellä toiminnassamme on mukana noin 130 jäsentä. Meren tavoitteena on harjoittaa partiotoimintaa Merimaskun alueella niin, että kaikilla halukkailla seitsemännestä ikävuodesta alkaen on mahdollisuus osallistua lippukunnan toimintaan.

Vuosi 2018 oli aktiivinen toimintavuosi. Lippukunnan vuoteen kuului mm. lippukunnan oma Jollisleiri Hunkerissa, seurakunnan saaressa. Retkeilimme koko lippukunnan voimin monta kertaa toimintavuoden aikana. Keväällä olimme Oriniemen partiomajalla Turussa ja syksyllä Viherlahden leirikeskuksessa Merimaskussa. Sudenpennut osallistuivat isona joukkona sudenpentukisoihin keväällä. Syksyllä aloitimme toimintakauden retkeilemällä koko lippukunnan voimin Kuhankuonolla. Myös vanhemmat oli kutsuttu mukaan.

Lippukunnan purjevene s/y MeRenneito laskettiin veteen toukokuussa. Toteutuneita iltaseilauksia oli kesällä yksi 28.6. Kipparina toimi Leo Aaltonen. Purjehduksella oli kaksi sudenpentua ja kaksi seikkailijaa. MeRenneito oli mukana myös lippukunnan Jollisleirillä ja sillä purjehdittiin leirillä aktiivisesti eri ikäkausien kanssa.

 

" Me - me - merelle,
   aa - aa - aalloille,
   merelle, aalloille,
   sinne tahdomme ! "