KOLO

Kolo on partiolaisten kokoontumispaikka, joka tulee jokaiselle partiota aloittelevalle varmasti tutuksi. Koloiltoja vietetään luonnollisesti kololla ja sen ympäristössä. Reimareiden kolo sijaitsee Merimaskun seurakuntakodilla osoitteessa Kukolaistentie 36, 21160 Merimasku.

Kolo sijaitsee seurakuntatalon yläkerrassa ja kulku yläkertaan on vain portaita pitkin. Itse kolotila on avara huone, josta löytyy pari pitkää pöytää penkkeineen, sekä istuintyynyjä lattialla istumiseen. Kololla on myös TV erinäistä opetusmateriaalia varten, tulostin ja tussitaulu. Lisäksi seiniä koristaa ryhmien omat infotaulut ja muut tapahtumatiedotteet, askartelut ja kuvat. Seinustalla olevasta hyllyköstä löytyy kaikkea mahdollista esimerkiksi askarteluihin, nuotion sytytykseen ja kaikkea siltä väliltä. Kololla myös kierrätetään ja erilaisille roskille on omat keruuastiansa. Kololla on myös kylmävarastotilaa, jossa säilytetään lippukunnan varusteita.

Seurakuntakodin yhteydessä on vene- ja roskakatos, sekä runsaasti tilaa pihaleikkeihin. Seurakuntakodin takana on myös leikkialue, josta löytyy esimerkiksi keinut ja hiekkalaatikko. Leikkialueen takana avautuu myös metsää, jota on myös hyödynnetty koloillan aktiviteeteissa. Uusimpana lisäyksenä pihan nurkkauksesta löytyy nuotiopaikka, jossa saatetaan paistaa vaikka lettuja tai makkaraa.