Kiinnostuitko partiotoiminnasta?

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki partiotoiminnasta kiinnostuneet: otamme mukaan sekä lapsia että aikuisia. Toimintakauden alussa on helpointa hypätä mukaan toimintaan. Syyskausi alkaa elo-syyskuussa koloiltojen merkeissä ja kevätkausi tammikuussa loppiaisen jälkeen.

Pyrimme aina mahdollistamaan uuden partiolaisen liittymisen ryhmään. Partioon pääsee myös tutustumaan, jos on kiinnostunut muttei vielä aivan varma. Nyrkkisääntönä toimii kolmen kerran tutustuminen, tämän jälkeen tulisi täyttää jäsenhakemus. Lippukunnassamme tällä hetkellä toimiviin ryhmiin pääset tutustumaan täältä.

Aikuiset lippukunnassa mahdollistavat partioharrastuksen lapsille. Tekeviä käsiä otetaankin aina mieluusti mukaan. Lippukunnassamme on tarjolla erilaisia partiopestejä ryhmänjohtajasta hallitustoimintaan ja kaikkea siltä väliltä. Pidit sitten lasten kanssa touhuamisesta, purjehtimisesta tai retkeilystä, yhdessä löydämme varmasti mieluisaa tekemistä. Aikuisilla on myös aika ajoin omaa toimintaa erilaisten retkien, tapahtumien ja koulutusten muodossa. Uusia elämyksiä saa varmasti!

Ilmoita lapsesi tai itsesi mukaan toimintaan täyttämällä jäsenhakemus. Olemme yhteydessä jokaiseen hakemuksen jättäneeseen.

Täytä jäsenhakemus täältä